Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea exclude o remaniere extinsă a Guvernului

Liviu Dragnea exclude o remaniere extinsă a Guvernului

Liviu Dragnea exclude o remaniere extinsă a Guvernului
20 Apr 2019   •   21:09

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, exclude varianta înlocuirii mai multor miniştri din cabinetul Dăncilă în cazul în care coaliţia de guvernare va fi nevoită să recurgă la restructurarea guvernamentală. 

Întrebat într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi dacă în cazul unei restructurări vor fi schimbaţi mai mulţi miniştri decât cei deja anunţaţi, liderul PSD a răspuns: "Nu. Astea sunt propunerile: cele două colege şi Justiţie". 

El a afirmat, totodată că liderii coaliţiei PSD- ALDE se vor reuni, luni, în şedinţă, pentru a discuta situaţia remanierii guvernamentale şi modul de acţiune în cazul în care propunerile social-democraţilor vor fi respinse de preşedintele Klaus Iohannis

"Luni o să avem o întâlnire în coaliţie, împreună cu doamna prim-ministru şi o să stabilim ce facem. Am înţeles că abia marţi preşedintele ar da un semn de viaţă. Nu ştiu dacă dă un răspuns. Doamna prim-ministru a discutat cu dumnealui cred că miercuri sau joi şi i-a spus că marţi o să discute, că zilele astea nu poate", a afirmat Dragnea.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină! 35 de județe vizate
x close