Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Fiecare ministru va fi analizat cu seriozitate

Liviu Dragnea: Fiecare ministru va fi analizat cu seriozitate

Liviu Dragnea: Fiecare ministru va fi analizat cu seriozitate
16 Ian 2018   •   17:29

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că există posibilitatea ca o parte dintre actualii miniştri ai cabinetului să facă parte din viitorul guvern şi a spus că "fiecare actual ministru va fi analizat cu toată seriozitatea".

"Există posibilitatea, dar fiecare actual ministru va fi analizat cu toată seriozitatea. (...) dacă îi vom propune ca un actual membru să nu rămână vom avea argumente serioase. Deci va fi după o discuţie, poate pentru unii dureroasă, dar necesară", a spus Dragnea într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

Întrebat dacă la viitorul CExN va fi făcută şi evaluarea miniştrilor, preşedintele PSD a răspuns: "Aşa ar trebui să fie". El a spus că vor fi analizate "datele" şi modul cum miniştrii au respectat programul de guvernare.

Liviu Dragnea a afirmat că, "din păcate", premierul Mihai Tudose nu a primit de la toţi membrii cabinetului o evaluare "serioasă" a secretarilor de stat.

"O să o facem în perioada următoare. A început deja. Au început să se organizeze colegii noştri şi din Guvern şi din partid ca în foarte scurt timp să avem evaluarea fiecărui secretar de stat şi mai ales să vedem fiecare cum a ajuns acolo", a mai susţinut liderul PSD.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea guvernul tudose
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close