Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Fiecare vicepreşedinte trebuie să vină cu un proiect politic pentru PSD

Liviu Dragnea: Fiecare vicepreşedinte trebuie să vină cu un proiect politic pentru PSD

Liviu Dragnea: Fiecare vicepreşedinte trebuie să vină cu un proiect politic pentru PSD
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Oct 2015   •   20:16
Congresul PSD s-a încheiat şi partidul şi-a ales noua conducere. La finalul Congresului, Liviu Dragnea a explicat că este foarte mulţumit de noua sa echipă şi a glumit, adăugând că este o echipă foarte tânără.
 
"Sunt mulţumit de faptul că, la bărbaţi, măcar a ieşit unul care este mai în vârstă decât mine. Altfel rămâneam într-un grup de tineri. Sunt foarte mulţumit. Mâine sper să fie o şedinţă puţin mai scurtă, mai eficientă şi mâne o să le cer ca, pentru al doilea BPN, să vină cu proiectul său politic pentru PSD. Este bucura din această seară, dar aceste posturi îi obligă pe fiecare. Eu cred că vom face treabă bună împreună, chiar dacă nu este o echipă de colegi foarte cunoscuţi."
 
În plus, Dragnea şi-a exprimat convingerea că Valeriu Zgonea va face faţă tuturor funcţiilor pe care le deţine.
 
"Sunt sigur că Vali Zgonea va putea să facă faţă şi la atribuţiile de preşedinte al Camerei, dar şi la cele de preşedinte executiv al PSD. Îi doresc să fie pentru mine cum am fost eu pentru Victor Ponta."
 
La rândul său, Valeriu Zgonea a explicat că a câştigat o funcţie în partid şi nu a "bătut" pe nimeni, întrebat cum comentează faptul că l-a devansat pe contracandidatul său, Constantin Niţă, la voturi.
 
"Orice candidat are emoţii. Nimic nu este câştigat dinainte. Au fost voturi congresului, eu nu am bătut pe nimeni, am câştigat funcţia. Am avut susţinerea domnului Dragnea şi nu aş putea să spun cum ar fi fost fără. Este o funcţie numită. Tot cu voturile colegilor mei. Ce spune preşedintele partidului asta am să fac."
 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close