Antena 3 Politică Liviu Dragnea: „George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea în Comisia SRI. Când o să am şi eu loc, o să spun multe lucruri”

Liviu Dragnea: „George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea în Comisia SRI. Când o să am şi eu loc, o să spun multe lucruri”

28 Feb 2018   •   14:12
Liviu Dragnea: „George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea în Comisia SRI. Când o să am şi eu loc, o să spun multe lucruri”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, miercuri, că fostul şef al SRI George Maior "a ascuns foarte multe lucruri la audierea în Comisia SRI", susţinând că şi el va spune multe lucruri când va fi invitat la audieri. Dragnea a spus că tot îi dă semnale preşedintelui Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, să îl cheme şi pe el la comisie.

„Domnul George Maior a ascuns foarte multe lucruri ieri, din păcate, şi cred că n-a făcut bine. Când o să am şi eu loc la Comisie, o să spun multe lucruri. Când o să ajung la comisie, o să spun”, a declarat Dragnea.

El a afirmat că nu ameninţă pe nimeni şi spune că tot îi dă semnale preşedintelui Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, să îl cheme şi pe el la audieri.

"Eu nu ameninţ pe nimeni, tot îi dau semnale domnului Manda, poate îi dau un mărţişor", mai spune liderul PSD.

Dragnea nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliştilor privind participarea sa la petreceri în sediile SRI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close