Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: L-am dat afară pe George Harabagiu, după campania de pe Facebook cu Simona Halep huiduită pe Arena Națională

Liviu Dragnea: L-am dat afară pe George Harabagiu, după campania de pe Facebook cu Simona Halep huiduită pe Arena Națională

 Liviu Dragnea: L-am dat afară pe George Harabagiu, după campania de pe Facebook cu Simona Halep huiduită pe Arena Națională
13 Iun 2018   •   15:21

Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al PSD și cel despre care presa susține că s-ar fi aflat în spatele postărilor de pe conturile de Facebook alE social-democraților prin care se susținea că Simona Halep ar fi fost cea huiduită pe Arena Națională și nu Gabriela Firea.

Postările au stârnit de altfel un val puternic de indignare pe Facebook, iar conducerea PSD a reacționat ferm. "L-am concediat", a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

Ponta i-a dezvăluit numele

Cel care a dezvăluit cine s-ar afla în spatele acestei campanii a fost fostul președinte al PSD, VIctor Ponta, într-o postare pe Facebook.

"Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea , Constanta, Giurgiu, Mehedinti si din alte judete sa stearga repede aceasta mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale.

Oamenii nu stiu ( asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “sobolan” ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de “Dom Presedinte”)!", a scris Ponta.

Harabagiu se pierde în explicații

George Harabagiu se pierde în explicații atunci când este întrebat de campania de pe paginile de Facebook ale PSD.

"Nu există în acest moment nicio dovadă din care să rezulte foarte clar că aș fi îndemnat, aș fi vorbit, aș fi comunicat, aș fi transmis prin orice fel de mijloc, orice fel de mijloc, o astfel de informație. Din punctul meu de vedere, am auzit tot felul de informații, mi se pare jenant, sincer. Deci... cum să convingi niște oameni, explicați-mi, cum să-i convingi? A, deci eu să fi ieșit undeva public și să spun: băi, fraților, începând de astăzi, huiduielile respective nu sunt pentru X, sunt pentru Y. Niciodată. Știți să fi spus eu asta?", a declarat Harabagiu pentru Pressone.

Cine este George Harabagiu

George Norocel Harabagiu a fost omul de casă al baronului PDL Gheorghe Ștefan Pinalti. A fost omul care a coordonat lansarea postului Giga TV al baronului PDL, după care ar fi trecut sub aripa liderului PSD Neamț, Ionel Arsene.

În februarie 2011, Harabagiu ar fi accident mortal o femeie pe o șosea de 28 de ani care se întorcea acasă de la o pomană. Harabagiu a fost condamnat la închisoare, în urma unui flagrant delict, pentru că, în 1997, l-a şantajat pe medicul Cornel Alexandrescu, pretinzându-i bani pentru a nu face anumite dezvăluiri în presă, relata Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PSD Simona Halep
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close