Antena 3 Politică Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Târgoviște: „Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a început să facă gălăgie. Acest om nu își poate iubi țara”

Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Târgoviște: „Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a început să facă gălăgie. Acest om nu își poate iubi țara”

de S.T.    |    19 Mai 2019   •   13:26
Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Târgoviște: „Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a început să facă gălăgie. Acest om nu își poate iubi țara”

La Târgovişte se desfăşoară duminică un miting PSD, în contextul alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Liviu Dragnea, liderul PSD, a susținut un discurs.

„Ne-am adunat azi aici, în Târgoviște, și nu am venit cu mâna goală. Am venit cu curaj, cu forță, înarmați cu mândrie(...). Cel mai mare mut din politica românească a început să facă gălăgie. Credeți că are Iohannis ceva de spus? Credeți că are vreun proiect de țară?

Credeți că are vreun gând bun pentru România? Nu are oameni buni!

El și ai lui fac gălăgie pentru a acoperi un sunet care începe să se audă din ce în ce mai tare.

Este sunetul creșterii economice, este sunetul scos de motoarele Industriei și agriculturii, sunetul scos de creșterea pensiilor și a salariilor”.

Dragnea: Iohannis a promovat ura între români, dezbinarea și războiul români între români

„Acest om nu își poate iubi țara. De ce credeți că și-ar dori ca România să o ducă rău? Doar ca să nu aibă dreptate PSD. Între noi și Iohannis și ai lui este o mare diferență. În primul rând noi iubim democrația, Iohannis și ai lui vor să o distrugă. Noi iubim alegerile și credem în ele, Iohannis crede în servicii”.

Liderul PSD a adăugat că „Iohannis vrea să câștige cu procurorii, iar PSD vrea să câștige la vot”.

„Vom respecta rezultatul votului, Iohannis mereu a vrut și va dori să răstoarne”, a mai spus Dragnea, duminică, la Târgoviște.

Citiți și: 

Carmen Avram, la mitingul PSD de la Târgoviște: „Alegeți partidul care v-a mărit salariile!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close