Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Lupta este îngrozitoare. Nu cred că există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar

Liviu Dragnea: Lupta este îngrozitoare. Nu cred că există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar

Liviu Dragnea: Lupta este îngrozitoare. Nu cred că există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Noi 2017   •   22:24

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni seara, după acuzațiile care i se aduc în noul dosar, că lupta este una grea, iar miza sa ar fi demisia.

”Nici nu era nevoie să comande președintele Iohannis, el e cel mai informat om din România. La mine trebuie să fie moarte, că cu bătaia nu înțeleg. Credeți că dacă mă resemnam mai ajungeam aici, dacă eram băiat cuminte nu se mai ajungea aici? (...)

Nu cred că există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar făcut, de asemenea lideri locali”, a spus Dragnea, luni seara, la România TV.

”Şi lupta este îngrozitoare. Au fost scos armamentul greu în primăvară, deci asta cu referendumul n-a mers, au scos armamentul greu şi au început să spună de Brazilia, de Belina, de Tel Drum, pentru a creşte un nivel de demonizare în aşa fel încât în percepţia publică să apară firesc că trebuie să înceapă un nou dosar la DNA şi haide să creăm un cadru din ăsta şi să meargă acolo şi poate cedează”, a continuat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Declarațiile lui Liviu Dragnea au fost comentate luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de DNA, luni, pentru creare de grup infracţional, fraudare de fonduri europene şi abuz în serviciu.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close