Liviu Dragnea: M-am săturat de plângerile penale ale PNL și USR. Voi începe să vorbesc despre adevărații penali din România

de G.S.    |    27 Ian 2017   •   18:29
Liviu Dragnea: M-am săturat de plângerile penale ale PNL și USR. Voi începe să vorbesc despre adevărații penali din România

Florin Câțu, deputat liberal, susține că PSD, prin Liviu Dragnea l-ar fi influențat pe șeful comisiei de prognoză pentru a modifica cifrele pentru anul viitor, de așa manieră încât să se plieze pe programul de guvernare și a anunțat că intenționează să facă o plângere penală în acest sens.

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că are de gând să “înceapă să vorbească despre penali”, în contextul în care partidul este atacat cu această etichetă și a refuzat să comenteze afirmațiile lui Florin Câțu. 

“Eu nu îl cunosc pe domnul președinte de la comisia de prognoză, nu cred că există o instituție mai respectabilă din punct de vedere al analizelor și al prognozelor, poate BNR. Cât despre afirmațiile acestui deputat, chiar nu vreau să comentez. Eu cred că săptămâna viitoare voi începe și eu să vorbesc despre adevărații penali din România. Pentru că se vorbește despre penali și se arată doar spre PSD și ALDE. Nu credeam că voi face asta, dar, după ce intrăm în procedurile pentru buget, vom lămuri aceste lucruri. M-am săturat și m-am plictisit de plângerile penale făcute de cei de la PNL și de cei de la USR.”

Parteneri
x close