Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Mă gândesc serios dacă să mai garantez pentru cineva la conducerea PSD

Liviu Dragnea: Mă gândesc serios dacă să mai garantez pentru cineva la conducerea PSD

Liviu Dragnea: Mă gândesc serios dacă să mai garantez pentru cineva la conducerea PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Iul 2015   •   19:15
Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la finalul şedinţei din PSD, că nu este în dispută cu nimeni şi că funcţia pe care o deţine nu este "cumpărată de la librărie". 
 
"Nu sunt în dispută cu nimeni din partid, pentru că este un partid care nu merită ca la vârf să existe dispute mici pe funcţii trecătoare. Cât despre funcţia de coordonator politic, nu am luat-o de la librărie. Comitetul Executiv Naţional a hotărât să gestionez anumite atribuţiuni şi acea funcţie."
 
Întrebat dacă în PSD este nevoie de un congres, Dragnea a explicat că există două variante luate în calcul şi că ambele trebuie discutate în şedinţa CEx.
 
"În momentul acesta nu, dar astăzi s-au spus mai multe lucruri. Fiecare a avut argumente şi contra-argumente pentru congres. Sunt două variante luate în calcul. Un congres în toamnă şi unul după parlamentarele din 2016. Aceste două variante vor fi discutate, sper eu, cu foarte multă atenţie, miercuri, la CEx, când se va decide şi cine va conduce partidul interimar."
 
De asemenea, Dragnea a explicat că începe să se gândească de două ori când vine vorba de a susţine pe cineva la şefia partidului.
 
"Eu trebuie să mă gândesc serios dacă mai garantez pentru cineva la conducerea partidului. Pentru că am avut nenumărate discuţii cu enorm de mulţi colegi din ţară, membri, lideri, parlamentari."
 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close