Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, mesaj pentru procurori: Nu pot fi intimidat!

Liviu Dragnea, mesaj pentru procurori: Nu pot fi intimidat!

Liviu Dragnea, mesaj pentru procurori: Nu pot fi intimidat!
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
19 Dec 2016   •   17:30

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, afirmația lui Sebastian Ghiță, potrivit căruia DNA ar face presiuni asupra sa pentru a renunța la funcția de premier, arătând că nu poate fi intimidat și că nicio instituție a statului nu trebuie să-și depășească atribuțiile din Constituție.

”Dacă aceste acuzații sunt adevărate, este rău și este grav. Vă mai spun încă o dată, nu pot fi intimidat. Nu o spun cu răutate, o spun cu zâmbetul pe buze și seninătate și dorință de dialog și pace în România. Asta nu înseamnă că voi fi pe câmpul de bătălie. Nu așa trebuie procedat. Mereu am spus că fiecare instituție trebuie să înțeleagă că e o instituție a statului român și că reprezintă interesele poporului român și să nu depășească atribuțiile din Constituție și legea aferentă. Dacă unii nu vor să respecte asta, vor trebui să suporte consecințele”, a spus Dragnea.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a dat publicităţii o înregistrare potrivit căreia procurorii DNA ar intenţiona să îi facă un dosar penal lui Liviu Dragnea.

Este vorba despre o înregistrare audio ai cărei protagonişti ar fi procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploieşti, cel care instrumentează dosarele lui Ghiţă, şi un coleg al acestuia din DNA.

Ulterior, Sebastian Ghiță a revenit cu precizări, într-o postare pe Facebook, în care scrie că: ”Există la nivelul DNA o acțiune care e menită să-i facă dosare lui Liviu Dragnea pentru a-l presa, pentru a-l șantaja să renunte la funcția de prim-ministru. Într-o democrație sănătoasă, așa ceva nu poate exista. Mie, familiei mele, prietenilor mei ni se pregătesc dosare pentru a face denunțuri despre Liviu Dragnea și despre Victor Ponta. Aceste lucruri trebuie să se oprească, trebuie să spunem stop acestor fărădelegi. Favorizați sunt cei din PNL, numai că nu sunt favorizați și de voturi!”

 

 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Liviu Dragnea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close