Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta: Decizia partidului este anunțată de mine

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta: Decizia partidului este anunțată de mine

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta: Decizia partidului este anunțată de mine
13 Dec 2016   •   23:31

Deciziile şi strategia în PSD sunt anunţate doar de preşedintele partidului, a subliniat marţi liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

El a făcut această precizare întrebat fiind de jurnalişti cum comentează declaraţia de luni seara a fostului premier Victor Ponta conform căreia majoritatea simplă a PSD se va contura la începutul săptămânii viitoare, când "doi, trei, patru" parlamentari pot veni la PSD.

"Eu apreciez foarte mult ce spune fostul prim-ministru, numai că deciziile în partid şi strategia în partid este anunţată de mine, ca preşedinte ales şi legitim al acestui partid. (...) Eu nu negociez cu nimeni şi nici partidul meu, partidul pe care îl conduc eu, nu negociază cu nimeni, pentru că nu avem cu cine să negociem. Şi azi noapte s-a mai mutat un mandat de la un partid la altul, deci mai sunt contestaţii în curs. Eu le-am cerut colegilor mei să nu poarte discuţii cu nimeni pentru că am putea discuta cu nişte ipotetici parlamentari - acesta este primul motiv. Al doilea motiv - ne uităm cu atenţie la mandatele care vor fi în final ale PSD-ului şi cele care în final vor fi atribuite colegilor de la ALDE", a declarat Dragnea.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close