Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, mișcare surpriză în plină vacanță parlamentară. Mesaj de ultimă oră pentru colegii din Camera Deputaților

Liviu Dragnea, mișcare surpriză în plină vacanță parlamentară. Mesaj de ultimă oră pentru colegii din Camera Deputaților

Liviu Dragnea, mișcare surpriză în plină vacanță parlamentară. Mesaj de ultimă oră pentru colegii din Camera Deputaților
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
29 Iul 2017   •   12:20

Liviu Dragnea le strică vacanța parlamentarilor.

Liderul PSD, care este și președintele Camerei Deputaților, îi cheamă din vacanță pentru a participa la o sesiune extraordinară, miercuri, la Camera Deputaților.

”Stimati colegi, va informez ca intentionez convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaților in data de 2.08.2017 ora 15.00 pentru perioada 2-4.08.17. Presedinte Liviu Dragnea”, este mesajul pe care Dragnea l-a transmis colegilor lui din Camera Deputaților.  

Deputatul USR Cătălin Drulă, cel care a publicat pe Facebook mesajul de la Liviu Dragnea, a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3 că a primit SMS-ul sâmbătă dimineață.

”Nu e o comunicare oficială, e o intenție transmisă prin SMS la acea oră matinală. Ne-am obișnuit cu PSD la orice fel de manevră surpriză. E modus operandi. Dar suntem precauți și îngrijorați”, a declarat Cătălin Drulă.

Solicitarea lui Liviu Dragnea vine în contextul în care premierul Mihai Tudose a anunțat, în urmă cu câteva zile, că a cerut o sesiune extraordinară în Parlament pentru a rezolva problema ELCEN, arătând că regia trebuie să treacă în subordinea Primăriei Capitalei.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea mihai tudose ELCEN
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close