Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: La agricultură, lucrurile sunt extrem de grave. E debandadă în minister și în instituțiile din subordine

Liviu Dragnea: La agricultură, lucrurile sunt extrem de grave. E debandadă în minister și în instituțiile din subordine

de S.T.    |    09 Mai 2016   •   22:31

Liviu Dragnea a declarat referitor la moțiunea împotriva ministrului Agriculturii că în acest domeniu lucrurile sunt extrem de grave.

„În agricultură cei care lucrează la minister trebuie să știe că sunt lucrări care se fac într-o anumită perioadă a anului. Și ministrul trebuie să știe asta. Nu faci asta, pierzi, fermierii intră în faliment”, a spus Liviu Dragnea, luni seară, la Antena 3.

„Este o debandadă în minister și în instituțiile din subordine(...). Sperăm ca premierul Cioloș să înțeleagă acest semnal de alarmă, mai ales că a fost în domeniul acesta”, a mai spus Liviu Dragnea.

Vă amintim că grupurile PSD și ALDE din Camera Deputaților au depus luni o moțiune împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, intitulată „Cel mai mare dezastru în agricultura românească din perioada posdecembristă”.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”

×
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close