Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Nemirschi demisionează dacă se recomandă urmărirea penală. Nu aşteptăm să îl demită Boc

Liviu Dragnea: Nemirschi demisionează dacă se recomandă urmărirea penală. Nu aşteptăm să îl demită Boc

Liviu Dragnea: Nemirschi demisionează dacă se recomandă urmărirea penală. Nu aşteptăm să îl demită Boc
Sursa foto: liviu dragnea
16 Iul 2009   •   01:42

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a lăsat să se înţeleagă că formaţiunea sa a avut ce învăţa din scandalul Ridzi. Astfel, că ministrul PSD al Mediului, Nicolae Nemirschi, va demisiona imediat dacă membrii Comisiei de anchetă din Parlament vor cere urmărirea penală a sa. Graba acestuia poate fi motivată şi de frica de a nu fi demis de premierul Emil Boc, Dragnea menţionând că partidul nu va aştepta acest lucru.
"Dacă această Comisie de anchetă îşi ăncheie raportul tot cu genul ăsta de recomandare, Nemirschi pleacă imediat. Să lămurim lucrurile! El va pleca datorită partidului, nu că îl va demite premierul dacă ajungem acolo. Eu sper să nu ajungem acolo. Lăsăm comisia să-şi facă treaba, ea trebuie să termine un raport", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.
Referindu-se la scandalul Ridzi, liderul PSD sublinia că partidul ar fi trebuit să ceară rezolvarea mai rapidă a cazului în cadrul Coaliţiei. "Eu cred că a fost o greşeală din partea noastră. Noi trebuia să cerem demisia după o săptămână -12 zile când scandalul se amplifica. Trebuia să facem o discuţie în Coaliţie, să spunem 'e bine să plece acasă doamna ministru Ridzi ne face rău şi nouă şi dumneavoastră şi dumneaei şi o să puneţi pe altcineva'".
Mnistrul Mediului este anchetat de Camera Deputaţilor pentru acordarea fără licitaţie a unui contract de publicitate în valoare de 500.000 de euro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close