Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, noi detalii despre legea offshore: „Este important să fie adoptată”

Liviu Dragnea, noi detalii despre legea offshore: „Este important să fie adoptată”

Liviu Dragnea, noi detalii despre legea offshore: „Este important să fie adoptată”
24 Oct 2018   •   12:27

Liderul PSD Liviu Dragnea  a vorbit, miercuri, despre Legea offshore, precizând că este foarte important ca aceasta să fie adoptată. Proiectul intră la vot în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor.

 „Noi am avut un punct de vedere foarte bine conturat, un sistem de impozitare pe veniturile suplimentare și ca 50% din cantitatea de gaze extrase din Marea Neagă să se comercializeze în România. Ieri a mai fost o discuție despre stabilitatea legislației solicitată de investitori. Stabilitatea este dată de legea însăși. Jumătate din cantitate va fi comercializată pe piața din România. Minoritățile au votat.

Este o directivă eropeană care este transpusă în legislația românească și care a născut foarte multe dezbateri. Sunt mulți colegi parlamentari din toate partidele și care au susținut punct de vedere, dar este o directivă pe care trebuie să o respectăm. Și directiva privind transaprența finanțării și chelturii banilor de către diverse organizații trebuie respectată. Îmi pare rău că s-a întârziat cu două săptămâni de zile ca să rămânem pe aceleași prevederi fiscale, dar este important ca această lege să fie adoptată”, a spus Dragnea, după ședința BPN.

×
Subiecte în articol: offshore lege Dragnea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close