Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: ?Nu mai are rost să mai stăm în această coaliţie?

Liviu Dragnea: ?Nu mai are rost să mai stăm în această coaliţie?

Liviu Dragnea: ?Nu mai are rost să mai stăm în această coaliţie?
Sursa foto: liviu dragnea
03 Sep 2009   •   00:53

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Buzău, ca în partidul său sunt mai multe "voci" care spun că nu are rost ca social-democraţii să mai stea în actuala coaliţie şi a precizat că şi el este de aceeşi părere.
''Sunt voci în partid, inclusiv eu, care spunem că nu mai are rost să mai stăm în această coaliţie, sunt voci care spun că riscăm să aruncăm România într-o criză politică şi care poate accentua criza economică'', a declarat Liviu Dragnea, citat de Newsin.
Liderul PSD şi-a argumentat poziţia afirmând că actuala coaliţie se îndepărtează din ce în ce mai mult de la problemele cetăţenilor. ''Noi stăm într-o coaliţie în care suntem provocaţi în mod sistematic şi o coaliţie care face ca o parte din membrii Guvernului să se depărteze din ce în ce mai mult de problemele reale ale populaţiei", a spus Dragnea.

El a adăugat că PSD este provocat sistematic de un premier care îşi "încordează muşchii", pentru a-şi asuma rşspunderea pe nişte legi care provoacă nemulţumiri în rândul populaţiei.
"Asistăm şi noi, de câteva zile, la o încordare a muşchilor primului ministru, care vrea neaparat să-şi punp nilte termene, vrea neaparat să îşi asume răspunderea pe nişte legi de importanţă majoră şi care şi la această oră provoacă multe dezbateri şi foarte multe nemulţumiri?.
El sublinia că premierul ar trebui să ţină cont de revolta structurilor sociale şi să permită dezbaterea în Parlament, în loc de a se încăpăţâna să îşi asume răspunderea.
?Dar, din moment ce Elena Udrea îşi permite să îşi bată joc de acest Parlament, nu mă mai miră nici la Emil Boc'', puncta Dragnea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Emil Boc
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close