Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Nu mai este nevoie de bani de la FMI. Problema e că cei care primesc salarii mărite protestează

Liviu Dragnea: Nu mai este nevoie de bani de la FMI. Problema e că cei care primesc salarii mărite protestează

Liviu Dragnea: Nu mai este nevoie de bani de la FMI. Problema e că cei care primesc salarii mărite protestează
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
de M.Z.    |    06 Oct 2017   •   09:41

România nu are nevoie de banii FMI, spune Liviu Dragnea. Preşedintele PSD susține că nu se poate pune în aplicare Legea salarizării, fără să se implementeze şi trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat, ceea ce va fi în beneficiul salariaţilor. 

Iar dacă există nemulţumiri, atunci se poate face o creştere a salariilor cu 5% şi lucrurile pot rămâne la fel, mai spune preşedintele PSD.

Liviu Dragnea susţine că sunt suficienţi bani în bugetul statului şi că România nu va fi nevoită să se împrumute la Fondul Monetar Internaţional (FMI).

”România are bani, problema noastră e că noi mărim salariile, iar cei care primesc salarii mărite protestează. Nu ne împrumutăm”, a spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la România TV.

Liderul PSD a explicat şi că majorările salariale promise nu pot veni decât la pachet cu trasferul contribuţiilor de la angator către angajat.

Pe de altă parte, în aceeaşi intervenţie la un post de televiziune, Liviu Dragnea a declarat că nu se pune problema modificării termenului de 1 ianuarie 2018 de la care se va aplica plata defalcată a TVA.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea bani FMI
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close