Antena 3 Politică Liviu Dragnea: Până la 1 decembrie vom putea să prezentăm bucureştenilor candidaţii la alegerile locale

Liviu Dragnea: Până la 1 decembrie vom putea să prezentăm bucureştenilor candidaţii la alegerile locale

10 Sep 2015   •   21:41
Liviu Dragnea: Până la 1 decembrie vom putea să prezentăm bucureştenilor candidaţii la alegerile locale
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că are încredere că până la data de 1 decembrie Partidul Social Democrat poate prezenta bucureştenilor echipa de candidaţi pentru alegerile locale și și-a exprimat convingerea că formaţiunea va avea un candidat propriu la Primăria Capitalei, informează Agerpres.

"Am încredere că într-un timp rezonabil, până la 1 decembrie, vom putea să prezentăm bucureștenilor echipa cu care ne prezentăm în fața lor pentru Primăria Capitalei, șase primari de sector, consilierii generali şi consilierii de sector. Am fost întrebat dacă PSD își va pune candidat propriu la Primăria Capitalei. Dacă PSD nu-și pune candidat propriu la Primăria Capitalei nu avem dreptul să spunem că suntem cel mai mare partid din România. (...) Nu mai vrem să fim în siajul nimănui", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Organizaţiei PSD Bucureşti în care a fost ales preşedinte al filialei primarul sectorului 3 Robert Negoiţă.

Liderul social-democrat a adăugat că și-ar dori ca listele cu candidaturile pentru alegerile locale "să fie stabilite după o analiză extrem de serioasă".

"Candidații noștri trebuie să îndeplinească câteva condiţii: să fie cinstiţi, oneşti, să fie buni administratori", a afirmat Dragnea, adăugând că societatea românească nu mai acceptă compromisuri — "hăhăiţi, glumeţi, mincinoşi, răi, hoţi, oameni care n-au avut un Dumnezeu".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close