Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: PD-L să elimine această încercare permanentă de provocare a PSD

Liviu Dragnea: PD-L să elimine această încercare permanentă de provocare a PSD

Liviu Dragnea: PD-L să elimine această încercare permanentă de provocare a PSD
Sursa foto: liviu dragnea
14 Aug 2009   •   04:07

Democrat-liberalii ar trebui să renunţe la încercările permanente de provocare a partenerilor lor de guvernare social-democraţi, a declarat vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea, referindu-se la criticile PD-L la adresa pachetului de legi ale educaţiei.
?Noi nu suntem de acord cu asumarea răspunderii pe legile educaţiei, iar eu cel puţin, ca părinte, m-am săturat de 20 de ani de zile ca şi copiii mei să fie cobai ai oricărui ministru care vine şi face reforma şi care face o lege pe genunchi. Nu ne grăbeşte nimeni să adoptăm legea prin asumarea răspunderii pe 2 sau 3 septembrie. Indiferent că este legea lui Andronescu sau legea lui Miclea, orice act normativ este perfectibil. Nimeni nu deţine adevărul absolut. Eu cred că ar fi bine ca şi colegii de la PD-L să elimine această încercare permanentă de provocare a PSD?, a spus Liviu Dragnea, citat de Agerpres.
El a adăugat că proiectul de legi ale educaţiei elaborat de ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, va fi supus unei largi dezbateri publice.
?Doamna Andronescu a făcut un lucru normal ca ministru al Educaţiei, a elaborat un proiect de Cod al educaţiei pe care noi vrem să-l supunem dezbaterii publice şi să fie o dezbatere serioasă, o dezbatere largă, cu cadrele universitare, cu autorităţile locale, cu societatea civilă şi în final dezbaterea în Parlament?, a precizat Liviu Dragnea.
PD-L acuză PSD că, prin elaborarea codului de legi ale educaţiei de către ministrul Ecaterina Andronescu, încalcă protocolul coaliţiei aflate la guvernare, în condţtiile în care un alt proiect legislativ care vizează reforma în învăţământ a fost elaborat deja de comisia prezidenţială condusă de Mircea Miclea
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close