x close

Liviu Dragnea: PNL umblă prin oraş ca să-şi găsească preşedinte

de M.Z.    |    16 Dec 2016   •   21:04
Liviu Dragnea: PNL umblă prin oraş ca să-şi găsească preşedinte 418 Foto: Facebook

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, referitor la informaţiile privind propunerea pe care PNL i-ar fi făcut-o lui Călin Popescu Tăriceanu de a prelua conducerea partidului, că liberalii "umblă prin oraş" pentru a-şi găsi un preşedinte, iar Tăriceanu şi Daniel Constantin au datoria să spună cu cine de la PNL au avut întâlniri, informează News.ro.

“Am văzut şi discuţiile din ultimele zile de intensitate din ce în ce mai mare. Toate invitaţiile făcute domnului Călin Popescu Tăriceanu de a intra într-o pseudo-alianţă şi un fel de construcţie pe care nimeni nu a definit-o foarte clar, mergând până la a i se oferi postul de preşedinte al PNL. Mie îmi pare foarte rău că sunt oameni în România care nu reuşesc să înţeleagă ce s-a întâmplat duminică. Duminică românii au ales, au avut o opţiune categorică. Până la urmă este problema dumnealor că umblă prin oraş să-şi găsească un preşedinte de partid, aşa cum umblau în oraş să-şi găsească un candidat pentru municipiul Bucureşti“, a precizat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a susţinut că Tăriceanu şi Daniel Constantin trebuie să spună cu cine de la PNL s-au întâlnit, pentru că “românii au tot dreptul să ştie ce se discută, ce discută liderii politici, ce discută cei care decid viitorul lor“.

Liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, vineri, că la nivelul conducerii partidului nu s-a discutat niciodată despre oferirea funcţiei de preşedinte al liberalilor lui Călin Popescu Tăriceanu, admiţând că au existat discuţii informale cu acesta în care însă nu s-a pus această problemă. Turcan a afirmat că liberalii vor să continue discuţiile cu liderul ALDE.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati