Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, povești pescărești: Am prins opt pești mari, unul de peste 100 de kilograme

Liviu Dragnea, povești pescărești: Am prins opt pești mari, unul de peste 100 de kilograme

Liviu Dragnea, povești pescărești: Am prins opt pești mari, unul de peste 100 de kilograme
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
de M.Z.    |    20 Apr 2017   •   21:15

Președintele PSD Liviu Dragnea a povestit joi, la Antena 3, că a petrecut Paștele într-o vacanță exotică, a pescuit și a roșit ouă.

”Am prins opt pești mari, unul de peste 100 de kilograme, dar când trebuia să-l ridicăm, peștele-spadă a fugit cu momeala în gură. Dar șase pești mari am ridicat”, a povestit Liviu Dragnea, joi, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

”Am fost la pescuit, dar nu o să vă spun unde. Sunt două motive, în primul rând cei care sunt susținuți financiar să mă urmarească peste tot zi și noapte, cred că ar trebui să muncească serios pentru acei bani, iar în al doilea rând cred că aș pune într-o situație jenantă pe cei cu care am fost la pescuit, sigur se vor trezi cu vreun investigator pe cap”, a adăugat Dragnea.

Cât despre sărbătoarea tradițională, ”am fiert ouă, am luat vopsea de ouă din România, am făcut un export nedeclarat și am ciocnit cu prietenii cu care am fost acolo”, a povestit Liviu Dragnea, joi, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close