Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, primul mesaj după protestele față de legea grațierii: ”Am avut ocazia de mă întâlni cu un bun prieten al României”

Liviu Dragnea, primul mesaj după protestele față de legea grațierii: ”Am avut ocazia de mă întâlni cu un bun prieten al României”

Liviu Dragnea, primul mesaj după protestele față de legea grațierii: ”Am avut ocazia de mă întâlni cu un bun prieten al României”
Sursa foto: Foto: Liviu Dragnea/Facebook
19 Ian 2017   •   08:51

Președintele PSD Liviu Dragnea a postat, pe Facebook, o fotografie în care apare alături de cu președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, Ed Royce, cu care a avut ”o discuție agreabilă despre relațiile româno-americane”.

”Ieri am avut ocazia de mă întâlni cu un bun prieten al României din Statele Unite: președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, domnul Ed Royce. A fost o discuție agreabilă despre relațiile româno-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea României confirmată de-a lungul timpului în mai multe momente dificile. I-am transmis la rândul meu atașamentul României față de parteneriatul strategic cu SUA, precum și angajamentul guvernului de la București de a dezvolta relațiile politice și economice dintre cele două țări. L-am asigurat totodată pe domnul Royce că #România va fi în continuare un pilon de încredere al relațiilor transatlantice”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: proteste gratiere Liviu Dragnea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close