Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, după discuţiile cu premierul desemnat: Noi avem încredere în Dacian Cioloş

Liviu Dragnea, după discuţiile cu premierul desemnat: Noi avem încredere în Dacian Cioloş

Liviu Dragnea, după discuţiile cu premierul desemnat: Noi avem încredere în Dacian Cioloş
de S.T.    |    11 Noi 2015   •   21:33

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seară, la sediul partidului, unde s-a întâlnit cu premierul desemnat, că a fost o discuţie seriosă despre ceea ce vrea să facă Dacian Cioloş, iar PSD are încredere în acesta.

"A fost o discuţie serioasă despre ceea ce vrea să facă premierul desemnat(...). Noi am prezentat un pachet de obiective imediate şi pentru anul viitor, pachet pe care l-am prezentat şi preşedintelui Iohannis şi de care sperăm că va ţine cont", a spus Liviu Dragnea.

"I-am spus că colegii noştri din partid vor avea o atitudine corectă, dar vor fi foarte atenţi la prestaţia fiecărui ministru", a mai spus Liviu Dragnea, adăugând că în funcţie de prestaţia fiecărui ministru PSD va lua o decizie privind votul de încredere.

Dacian Cioloş, desemnat de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de premier, are la dispoziţie 10 zile pentru întocmirea listei şi a programului de guvernare, cu care să se prezinte în faţa Parlamentului pentru obţinerea votului de încredere, pentru învestire fiind necesare 274 de voturi.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close