Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, semnal important pentru șeful ANAF: „Nu ne-am jucat. Au foarte mult de recuperat”

Liviu Dragnea, semnal important pentru șeful ANAF: „Nu ne-am jucat. Au foarte mult de recuperat”

Liviu Dragnea, semnal important pentru șeful ANAF: „Nu ne-am jucat. Au foarte mult de recuperat”
06 Iul 2017   •   16:57

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că şeful ANAF Bogdan Stan nu este în pericol să fie schimbat şi a precizat că cei de la ANAF au foarte mult de recuperat. 

"Ei (cei de la ANAF - n.r.) au foarte mult de recuperat. Trebuie să discutăm foarte cinstit. Nu ne-am jucat, nu a fost un exerciţiu de imagine schimbarea Guvernului. Au foarte mult de recuperat. Nu este pus în pericol postul şefului ANAF", a spus Dragnea, la Parlament. 

El a adăugat că miercuri seară a avut o discuţie cu premierul Mihai Tudose legat de acţiuni care ar putea duce la îmbunătăţirea activităţii ANAF. 

"Am avut aseară o întâlnire cu primul ministru. Ei au avut ieri patru - cinci ore o discuţie şi cu Finanţele şi cu ANAF-ul şi cu alţi miniştri şi au identificat 30 şi ceva de acţiuni care au în vedere o îmbunătăţire a activităţii ANAF, dar şi un pachet serios de acţiuni contra evaziunii fiscale, inclusiv a unor acţiuni din vămi. De asta au fost chemaţi acolo, ca să discute serios, nu ca să fie muştruluiţi", a explicat Dragnea. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea bogdan stan
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close