Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Şi eu şi Victor Ponta ne bucurăm de susţinerea totală a partidului

Liviu Dragnea: Şi eu şi Victor Ponta ne bucurăm de susţinerea totală a partidului

Liviu Dragnea: Şi eu şi Victor Ponta ne bucurăm de susţinerea totală a partidului
Sursa foto: Foto: VideoNews
02 Dec 2014   •   15:41
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la Palatul Parlamentului, că este de acord cu declaraţia fostului preşedinte PSD, Ion Iliescu, conform căreia "partidul nu poate fi condus ca o corporaţie". 
 
"Sunt de acord cu domnul Iliescu, niciun partid nu poate fi condus ca o corporaţie, va fi condus ca un partid."
 
De asemenea, Dragnea a explicat că există susţinere masivă din partea PSD pentru el şi pentru Victor Ponta, în condiţiile în care discuţiile de la CExN s-au purtat cu mandatele pe masă şi au primit voturi de susţinere în unanimitate.
 
"Acolo, la CExN au venit toţi preşedinţii de organizaţii, deciziile adoptate au fost adoptate în cunoştinţă de cauză. Există o legătură foarte strânsă, avem o susţinere foarte puternică de la membri să mergem mai departe. Şi eu şi Victor Ponta am pus mandatele pe masă şi am avut un vot de încredere, în unanimitate."
 
Referitor la declaraţiile lui Marian Vanghelie, care a explicat că are de gând să îşi facă partid, Dragnea nu s-a arătat prea deranjat.
 
"Se ştia dinainte că Vanghelie vrea să îşi facă partid. Nu este nicio noutate. Le dorim succes."
 
Cât despre ideea că PSD ar fi pierdut alegerile din cauza etichetei de "comunişti", Dragnea a explicat că nu există un singur motiv pentru, ci mai multe, printre care se află şi această etichetă. s
 
"S-au pierdut alegerile şi din cauza acestei etichete. S-a strigat asta, s-a spus, s-a scris, dar nu este Ion Iliescu de vină pentru asta. Eu nu am folosit niciodată expresia cu "pas în spate", "pas în lateral", că nu suntem un ansamblu de dansuri. Ion Iliescu a făcut ce nu au făcut mulţi oameni pentru România la momentul respectiv, nu din cauza dânsului am pierdut noi alegerile. Sunt multe cauze. Noi ne aplecăm cu atenţie să identificăm aproape toate cauzele, să vedem ce a generat acest curent, acest vot şi când o să avem aceste răspunsuri, vom găsi şi soluţii", a explicat Dragnea. 
 

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close