Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea și ministrul Finanțelor participă la ședința Asociației Municipiilor din România

Liviu Dragnea și ministrul Finanțelor participă la ședința Asociației Municipiilor din România

Liviu Dragnea și ministrul Finanțelor participă la ședința Asociației Municipiilor din România
Sursa foto: foto: Agerpres
06 Feb 2019   •   14:45

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, participă miercuri la şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România. 

Săptămâna trecută, Asociaţia Municipiilor din România a respins categoric propunerile Ministerului Finanţelor Publice privind preluarea integrală a unor categorii de cheltuieli descentralizate şi a solicitat Executivului să asume integral de la bugetul de stat cheltuielile privind protecţia copilului şi a persoanelor cu dizabilităţi, conform programului de guvernare. 

Duminică, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România, Robert Negoiţă, anunţa că liderul social-democraţilor Liviu Dragnea va participa la o întâlnire cu membrii asociaţiei pentru a discuta despre proiectul de buget pe anul 2019. 

"Am avut o discuţie în şedinţă. Mi-a promis domnul preşedinte Liviu Dragnea că va veni la o întâlnire cu Asociaţia Municipiilor", spunea Negoiţă. 

În această săptămână, liderii coaliţiei de guvernare s-au întâlnit în fiecare zi cu ministrul Finanţelor pentru discuţii pe marginea proiectului de buget pe anul în curs. 

×
Subiecte în articol: Dragnea teodorovici ministrul finantelor
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close