Antena 3 Politică Liviu Dragnea și ministrul Finanțelor participă la ședința Asociației Municipiilor din România

Liviu Dragnea și ministrul Finanțelor participă la ședința Asociației Municipiilor din România

06 Feb 2019   •   14:45
Liviu Dragnea și ministrul Finanțelor participă la ședința Asociației Municipiilor din România
Sursa foto: foto: Agerpres

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, participă miercuri la şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România. 

Săptămâna trecută, Asociaţia Municipiilor din România a respins categoric propunerile Ministerului Finanţelor Publice privind preluarea integrală a unor categorii de cheltuieli descentralizate şi a solicitat Executivului să asume integral de la bugetul de stat cheltuielile privind protecţia copilului şi a persoanelor cu dizabilităţi, conform programului de guvernare. 

Duminică, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România, Robert Negoiţă, anunţa că liderul social-democraţilor Liviu Dragnea va participa la o întâlnire cu membrii asociaţiei pentru a discuta despre proiectul de buget pe anul 2019. 

"Am avut o discuţie în şedinţă. Mi-a promis domnul preşedinte Liviu Dragnea că va veni la o întâlnire cu Asociaţia Municipiilor", spunea Negoiţă. 

În această săptămână, liderii coaliţiei de guvernare s-au întâlnit în fiecare zi cu ministrul Finanţelor pentru discuţii pe marginea proiectului de buget pe anul în curs. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close