Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea transmite condoleanţe după incidentele de la Berlin, Ankara şi Zurich

Liviu Dragnea transmite condoleanţe după incidentele de la Berlin, Ankara şi Zurich

Liviu Dragnea transmite condoleanţe după incidentele de la Berlin, Ankara şi Zurich
20 Dec 2016   •   10:51

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, atrage atenţia asupra faptului că evenimentele de la Berlin, Ankara şi Zurich de luni arată expunerea în faţa valului de ură şi violenţă.

"Evenimentele de ieri de la Berlin, Ankara şi Zurich arată cât de expuşi suntem în faţa valului de ură şi violenţă. Exprim sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Cu atât mai mult, într-un astfel de context internaţional, România are nevoie de stabilitate", a scris liderul social-democraţilor, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Ambasadorul Rusiei în Turcia, Andrei Karlov, a fost împuşcat, luni, de un poliţist turc în vârstă de 22 de ani în timpul inaugurării unei expoziţii foto şi a murit la scurt timp după aceea la un spital din Ankara.

Tot luni, la Berlin, un camion a intrat într-un târg de Crăciun lovind numeroşi vizitatori. Potrivit poliţiei germane, numărul persoanelor decedate a ajuns la 12. 48 de persoane, unele cu răni foarte grave, au fost transportate la spital, precizează EFE.

Şi în Zurich, cel puţin trei persoane au fost rănite luni într-un schimb de focuri înregistrat în apropiere de un centru islamic din oraş, a informat poliţia locală, citată de agenţia EFE. Autorii atacului au fugit, în timp ce poliţia a înconjurat zona şi a organizat un amplu dispozitiv de căutare, potrivit aceloraşi surse.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Berlin PSD
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close