Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, ultimatum pentru Klaus Iohannis: “Să nu mai tragă de timp!”

Liviu Dragnea, ultimatum pentru Klaus Iohannis: “Să nu mai tragă de timp!”

Liviu Dragnea, ultimatum pentru Klaus Iohannis: “Să nu mai tragă de timp!”
02 Noi 2016   •   15:35

Președintele României, Klaus Iohannis, a explicat, miercuri, că este de acord cu ideea de a renunța la anumite taxe, dar pentru taxa radio și taxa TV trebuie să existe o dezbatere:

“Despre legea cu cele 102 taxe. Legea este în analiză și aici cred că trebuie să discutăm ceva mai nuanțat. În principiu, este bine să se renunțe la unele taxe. Este un lucru pe care și eu l-am spus, dacă vă amintiți, în campania electorală, că avem prea multe taxe. Dar, de aici până la o procedură de ultra-urgență, care nu permite nicio discuție publică, nicio evaluare serioasă, este cale lungă.”

La scurt timp după această declarație, președintele PSD Liviu Dragnea, inițiatorul proiectului de lege care prevede eliminarea a 102 taxe, a scris, pe contul de Facebook, că Iohannis “trage de timp” și a lansat un apel către acesta, să promulge legea:

“Astăzi, Preşedintele Klaus Iohannis a repetat că vrea ca românii să plătească şi anul viitor cele 102 taxe pe care #PSD le-a eliminat prin legea votată în Parlament. Îi solicit Preşedintelui să nu mai tragă de timp şi să promulge legea. Dacă mai are îndoieli legate de ce vor românii, poate urmări clipul alăturat”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close