Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, vizită la medic. Codrin Ștefănescu: ”A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie și gata!”

Liviu Dragnea, vizită la medic. Codrin Ștefănescu: ”A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie și gata!”

Liviu Dragnea a început o serie de controale medicale. Astăzi și-a efectuat primul set de analize, urmând altele în zilele următoare, povestește Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea, vizită la medic. Codrin Ștefănescu: ”A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie și gata!”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iul 2021   •   19:28

„Dupā multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astāzi și-a făcut primul set de analize! Urmeazā și altele in zilele urmātoare! A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie și gata!

Poza de mai jos este realizatā acum mai bine de doi ani, când reclama dureri groaznice la coloanā! Și celebra lui declarație: “Mā sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!” Mergem înainte, asta am vrut sā vā spun!”, a scris, Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook.

Cum va mai intra Liviu Dragnea în politică

Liviu Dragnea a spus la ieșirea din penitenciar că va mai intra în politică doar dacă va putea răspunde la două întrebări: dacă mai are cu cine și dacă mai are pentru cine.

„Este prematur să ne pronunțăm, dar presupun că o eventuală revenire a lui Liviu Dragnea în PSD nu va fi nici rapidă, nici ușoară. Trebuie să înfrunte, practic, foștii parteneri și prieteni de partid”, a spus Bogdan Chirieac, conform DC News.

După speculațiile vehiculate în spațiul public, CSM a reacționat

După ce joi, în spațiul public au apărut mai multe speculații prinvind motivele eliberării condiționate a lui Liviu Dragnea, altele decât cele reale, Consiliul Superior al Magistraturii a venit cu o serie de clarificări, într-un comunicat transmis vineri.

„Secţia pentru judecători subliniază că hotărârile judecătoreşti de condamnare, achitare, liberare condiţionată ori de respingere a cererilor sunt rezultatul exclusiv al aplicării legii şi respinge orice speculaţii contrare, vizând posibile alte raţiuni care ar fi stat la baza adoptării lor”, se arată într-un comunicat al CSM, transmis vineri.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close