Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea vrea sancțiune maximă pentru Cătălin Rădulescu: „Nu putem să ne prefacem că declaraţiile dumnealui au fost nişte glume”

Liviu Dragnea vrea sancțiune maximă pentru Cătălin Rădulescu: „Nu putem să ne prefacem că declaraţiile dumnealui au fost nişte glume”

Liviu Dragnea vrea sancțiune maximă pentru Cătălin Rădulescu: „Nu putem să ne prefacem că declaraţiile dumnealui au fost nişte glume”
Sursa foto: Foto: Facebook
17 Mar 2017   •   15:48

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că este „foarte puţin probabil” ca deputatul Cătălin Rădulescu să mai rămână în PSD, în condiţiile în care afirmaţiile sale privind protestatarii sunt „de o gravitate foarte mare”, motiv pentru care el le va propune colegilor sancţiunea maximă.

„Nu putem să ne prefacem că declaraţiile dumnealui au fost nişte glume sau că nu sunt importante. Am vorbit cu colegii mei, într-un termen rezonabil o să avem o întâlnire, nu o să facem un Comitet executiv doar pentru acest caz, dar, din punctul meu de vedere, este foarte puţin probabil ca Cătălin Rădulescu să mai rămână cu noi cel puţin pentru o perioadă”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat despre situaţia lui Cătălin Rădulescu în urma afirmaţiilor pe care acesta le-a lansat la adresa protestatarilor.

Liderul PSD a mai spus că declaraţiile lui Cătălin Rădulescu sunt „de o gravitate foarte mare”, motiv pentru care le va propune colegilor „sancţiune maximă” în cazul deputatului.

„Afirmaţiile sunt de o gravitate foarte mare, dincolo de alte excese pe care le-a mai avut. Să spui ca posesor legal de arme de foc că eşti dispus să le foloseşti, în primul rând nu ştiu dacă mai poate rămâne deţinător, nu e treaba mea, că nu Parlamentul se ocupă de asta, probabil că alte sturcturi, MAI, Poliţie. Nu poate fi trecut cu vederea şi eu sunt dispus să propun colegilor mei sancţiunea maximă”, a conchis preşedintele PSD.

×
Subiecte în articol: Catalin Radulescu Liviu Dragnea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close