Antena 3 CNN Politică Liviu Negoiţă, acuzat că îşi face ilegal campanie electorală pe bani publici

Liviu Negoiţă, acuzat că îşi face ilegal campanie electorală pe bani publici

Liviu Negoiţă, acuzat că îşi face ilegal campanie electorală pe bani publici
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    13 Apr 2012   •   19:39

Plângere penală pe numele Primarului Sectorului 3 şi un control sever şi imediat al Curţii de Conturi. Solicitarea vine din partea social-democraţilor bucureşteni care susţin că Liviu Negoiţă se foloseşte de banii publici pentru a-şi face campanie electorală.

Persoanele cu venituri mici din sectorul 3 al Capitalei au primit bonuri valorice de la Direcţia Generală de asistenţă socială şi Protecţia Copilului din Sectorul 3. Un bon are o valoare de 10 lei şi într-un carneţel sunt 9 asemenea bonuri.

Carneţelul e însoţit de o listă a magazinelor în care bonurile pot fi cheltuite, iar reprezentanţii PSD Bucureşti spun că situaţia este gravă şi nu vor lăsa lucrurile aşa.

Robert Negoiţă a anunţat că îi va face o plângere penală la DNA Primarului sectorului 3 şi va sesiza şi Curtea de Conturi pentru risipa banului public.

Primarul Liviu Negoiţă susţine că  baza legală prin care persoanele vârstnice, veteranii de război sau persoanele cu dizabilităţi sunt ajutate de Primaria Sectorului 3 este votată şi asumată de Consiliul Local al Sectorului  3.


×
Subiecte în articol: liviu negoita campanie electorala
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close