Antena 3 CNN Politică De ce s-a înscris Liviu Negoiță în PMP

De ce s-a înscris Liviu Negoiță în PMP

Fostul primar al Sectorului 3 Liviu Negoiță s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară (PMP). Negoiță a fost membru al PDL și a fost desemnat în noiembrie 2009 premier, dar și-a depus mandatul.

o_1ekrjm45818q4hid1ipb1iir1ep0b.jpg
Sursa foto: Agerpres
de Dan Gabor    |    17 Oct 2020   •   18:45

Liviu Negoiță afirmă că s-a înscris în PMP deoarece partidul are o echipă de oameni serioşi şi el îşi poate aduce contribuţia prin experienţa de parlamentar şi în administraţia publică.

"Am revenit pentru că am găsit aici, în PMP, o echipă de oameni serioşi, experienţa pe care eu o am atât în calitate de parlamentar şi în administraţia publică a Bucureştiului m-a făcut să decid venirea în Partidul Mişcarea Populară şi să putem să facem ceva pentru bucureşteni şi pentru românii din celelalte localităţi.

Eu cred că, aşa cum se poate observa pe scena politică, atât politica pe care o face PNL, cât şi PSD, dar şi USR care este un implant nereuşit în politica românească numai uitându-se românii la o astfel de variantă îşi dau seama că au nevoie de PMP, de aceea sunt aici, sper să-mi aduc contribuţia ca noi să obţinem un procent important şi să facem legi necesare pentru bucureşteni, dacă ar fi să mă refer la faptul că se moare în Bucureşti, dincolo de pandemie, de poluare.

Ori nu se poate ca Parlamentul să rămână impasibil la o astfel de situaţie Bucureştiul aproape cea mai poluată capitală din UE. De asta sunt eu aici", a declarat Liviu Negoiţă, la sediul BEM.

 

×
Subiecte în articol: liviu negoita PMP
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close