Antena 3 CNN Politică Liviu Negoiţă se gândeşte să candideze pentru o funcţie de conducere în PDL

Liviu Negoiţă se gândeşte să candideze pentru o funcţie de conducere în PDL

Liviu Negoiţă se gândeşte să candideze pentru o funcţie de conducere în PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2013   •   18:28

Fostul primar al Sectorului 3 Liviu Negoiţă a declarat că se gândeşte să candideze pentru o funcţie de conducere în PDL, pentru că este membru vechi şi ţine la acest partid, el precizând că a participat la Convenţie ca delegat al Sectorului 6, dar nu a votat, "pentru a nu se ajunge la interpretări".
   
Întrebat dacă se gândeşte să candideze pentru o funcţie în BPN al PDL, Liviu Negoiţă a răspuns: "Vom vedea, mă gândesc. De ce să nu mă gândesc? Pentru că sunt un vechi membru al PDL, ţin la acest partid, este un partid care a dat multora multe şi trebuie să întoarcem acestui partid, mai ales în momentele dificile, activitatea noastră cu ceea ce putem să facem. Chiar îmi pare rău că s-a ajuns într-o situaţie în care nu am crezut că se va ajunge".
   
Negoiţă a explicat că el face parte din PDL Sector 3, dar că cei din conducerea organizaţiei au votat şi au considerat că el nu trebuie să facă parte din delegaţia sectorului.
   
"Am găsit o altă modalitate, să fiu delegat la Sectorul 6, dar nu am votat, pentru a nu se ajunge la interpretări. Am dorit să particip la Convenţia partidului meu, dar, văzând că există aceste probleme, nu am votat, pentru a nu veni cineva 'Liviu Negoiţă face parte din Sectorul 3 şi a votat la sectorul 6?', a explicat Negoiţă.
   
Cristian Petrescu, lider al susţinătorilor moţiunii Elenei Udrea, a declarat, că tabăra pe care o reprezintă va depune o nouă contestaţie în care cere renumărarea voturilor la alegerile din PDL, existând nemulţumiri în legătură cu răspunsul primit de la Comisia de organizare. la prima contestaţie.
   
El a mai precizat că Liviu Negoiţă s-a regăsit pe listele de la Sectorul 6, dar nu figurează că ar fi votat, după ce organziaţia Sectorului 3 a respins participarea sa ca delegat la Convenţie.

×
Subiecte în articol: liviu negoita candidatura functie pdl partid BPN
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close