Antena 3 CNN Politică Liviu Negoiţă şi-a depus mandatul de premier

Liviu Negoiţă şi-a depus mandatul de premier

Liviu Negoiţă şi-a depus mandatul de premier
Sursa foto: negoita
16 Dec 2009   •   09:10

Premierul desemnat Liviu Negoiţă a declarat că şi-a depus mandatul încă de marţi, după ce s-a consultat cu preşedintele Băsescu. Motivul pentru care şi-a depus mandatul este faptul că Parlamentul a amânat în mod nejustificat audierea cabinetului său. Negoiţă a declarat că i-a mulţumit lui Traian Băsescu pentru încredere.

"Ieri, mi-am depus mandatul încredinţat de premier desemnat. Am considerat că ne aflăm într-o altă realitate politică după alegerile prezidenţiale. Astăzi vor avea loc consultări la Cotroceni. Am considerat că este normal ca aceste consultări să se desfăşoare fără vreun impediement care să ţină de persoana mea", a spus Liviu Negoiţă.

Negoiţă a mai precizat că i-a comunicat lui Traian Băsescu decizia luată şi i-a mulţumit pentru încrederea acordată.

"I-am mulţumit domnului preşedinte Traian Băsescu pentru încrederea acordată. Pentru tot ce face, va avea respectul meu. Era bine dacă aveam un guvern cu puteri depline atunci când am încercat să formez o echipă. S-a considerat de o coaliţie a bunului-simţ că interesele României pot fi puse între paranteze. Din ultimele declaraţii, văd că această coaliţie continuă şi persistă într-o astfel de atitudine", a mai afirmat Negoiţă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: premier mandat
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close