Antena 3 CNN Politică Liviu Pleșoianu, atac dur la adresa ministrului de Externe: ”Meleșcanu se poartă ca purtătoarea de cuvânt a DNA”

Liviu Pleșoianu, atac dur la adresa ministrului de Externe: ”Meleșcanu se poartă ca purtătoarea de cuvânt a DNA”

Liviu Pleșoianu, atac dur la adresa ministrului de Externe: ”Meleșcanu se poartă ca purtătoarea de cuvânt a DNA”
16 Iul 2018   •   17:21

Liviu Pleșoianu lansează un atac dur la adresa ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, pe care îl acuză că se poartă ca purtătorul de cuvânt al DNA.

"Îi sugerez domnului Tăriceanu să înceapă prin "a lua atitudine" chiar față de domnul Meleșcanu, vicepreședintele ALDE care vorbește EXACT ca purtătoarea de cuvânt a DNA...Vorbind despre protocoalele secrete dintre SRI și instituțiile din Justiție, Președintele Senatului și al ALDE remarcă faptul că "totuși nu luăm nicio atitudine". Păi am eu o sugestie, domnule Tăriceanu: puteți lua o atitudine fermă (pe măsura discursului public) în primul rând față de ministrul de Externe, domnul Teodor Meleșcanu. Eu mi-am făcut datoria în cadrul Comisiei parlamentare de Anchetă "Sufrageria lui Oprea" și, într-o opinie concurentă cuprinsă în raportul final votat de Parlament, i-am solicitat ministrului de Externe să ia poziție față de prezența distinsului George Maior în sufrageria distinsului Gabriel Oprea în seara turului II al alegerilor prezidențiale din 2009, alături de Kovesi, de Coldea și de ceilalți. Domnul Meleșcanu nu a luat însă NICIO atitudine, absolut NICIUNA...

În plus, am descoperit cu toții în ultimele luni că distinsul George Maior a semnat, ca Director al SRI, toate infamele protocoale secrete cu instituțiile din Justiție la care faceți referire, domnule Tăriceanu. Știți ce "atitudine" a luat domnul Meleșcanu, vicepreședinte ALDE, în acest sens? ...Exact! Absolut NICIUNA! Din nou...”, a scris deputatul PSD pe pagina personală.

×
Subiecte în articol: externe ministru
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close