Liviu Pleșoianu, declarații-șoc: Sistemul lui Iohannis a ordonat: Dăncilă și Tăriceanu s-au executat

15 Iul 2019   •   16:43
Liviu Pleșoianu, declarații-șoc: Sistemul lui Iohannis a ordonat: Dăncilă și Tăriceanu s-au executat

Liviu Pleșoianu crede că plecările din Guvern ale ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu și a ministrului de Interne, Carmen Dan s-au produs ca urmare a ordinelor lui Klaus Iohannis, iar liderii coaliției, Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu s-au excecutat.

”Prin vocea lui Iohannis, Sistemul a ordonat remanierea doamnei Dan și a domnului Meleșcanu. Iar doamna Dăncilă și domnul Tăriceanu au acționat întocmai și la timp. Asta e realitatea...

Cât despre explicațiile privind retragerea sprijinului politic pentru Meleșcanu... Cum să spui că îl retragi pentru că "sunt percepții negative privind votul din diaspora"!? Dar de ce nu l-ați retras când (ani întregi) au existat percepții negative ale votanților PSD și ALDE cu privire la faptul că domnul Meleșcanu nu are absolut NICIO reacție atunci când diverși ambasadori o iau razna pe câmpii!?

Doamna Dăncilă, domnule Tăriceanu, vă urez mult succes! Să vă voteze atunci pe dvs. cei din spatele domnului Iohannis... A, să nu uit: să vă voteze și domnul Isărescu!”, scrie Liviu Pleșoianu, pe pagina de Facebook.

 

x close