Antena 3 CNN Politică Liviu Pleşoianu, noi declarații ăn scandalul momentului: ”Statul Paralel se transformă chiar în aceste zile în Statul Nazist”

Liviu Pleşoianu, noi declarații ăn scandalul momentului: ”Statul Paralel se transformă chiar în aceste zile în Statul Nazist”

Liviu Pleşoianu, noi declarații ăn scandalul momentului: ”Statul Paralel se transformă chiar în aceste zile în Statul Nazist”
19 Feb 2018   •   14:25

Deputatul Liviu Pleşoianu iese din nou, la rampă, şi vine cu "dezvăluiri" şi acuzaţii incredibile. Într-o amplă postare pe Facebook, social-democratul susţine că mai nou, statul paralel "se transformă chiar în aceste zile în statul nazist". "Ideea e simplă: în statul nazist „Românica”, trebuie ca, „pas cu pas”, să nu mai aibă dreptul de a se exprima decât membrii Sectei Kovesi-Iohannis", susţine politicianul.

Credeați că acapararea întregii Românii de către Statul Paralel este ultima etapă a experimentului la care suntem supuși? Nu, nu este. Următoarea etapă, care se desfășoară chiar în aceste luni, este transformarea Statului Paralel în Statul Nazist. De ce este necesară această nouă etapă? Pentru că cei care ne hotărăsc destinul în laboratoare vor să evite „erori” precum cea din 2012, când am fost atât de aproape să le dejucăm planurile prin Referendumul împotriva lui Băsescu.SĂ NU MAI AVEȚI CURAJUL DE A VĂ EXPRIMA! „Next Level” este exact sloganul care certifică trecerea de la etapa Statului Paralel la cea a Statului Nazist.", scrie Pleşoianu.

×
Subiecte în articol: declaraţii scandal
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close