Antena 3 CNN Politică Liviu Pop: "Prioritățile PNL sunt cum să nu dubleze alocațiile, cum să nu crească pensiile și salariile"

Liviu Pop: "Prioritățile PNL sunt cum să nu dubleze alocațiile, cum să nu crească pensiile și salariile"

Senatorul Liviu Pop a declarat că PNL refuză dublarea alocațiilor copiilor. Prioritățile lor sunt legate de "cum să NU dubleze alocațiile, cum să NU crească pensiile, cum să NU majoreze salariile și cum să NU recupereze prejudiciile cauzate statului român", a mai spus Pop.

Liviu Pop: "Prioritățile PNL sunt cum să nu dubleze alocațiile, cum să nu crească pensiile și salariile"
Sursa foto: Liviu Pop/Facebook
06 Mar 2020   •   23:53

"Ludovic Orban, premierul în exercițiu și președintele PNL, anunță cu cinism că pune #cruce dublării alocațiilor pentru copii! A anunțat că va ataca la Curtea Constituțională legea prin care Parlamentul a respins ordonanța care amână dublarea alocaţiilor.

Așadar PNL duce acum războaie și cu copiii!

Insistența cu care PNL refuză dublarea alocațiilor decisă de Parlament este în opoziție șocantă cu generozitatea dovedită față de bănci, corporații cu profituri uriașe și, mai nou, față de penalii cărora le-a scos de sub sechestru 10 miliarde de lei - peste 2 miliarde de euro- prin nemodificarea legislației fiscale impuse de Curtea Constituțională.

Este inexplicabil cum pentru ”prietenii” din mediul privat și pentru evazioniști, PNL găsește soluții și bani, iar pentru copii, nu!

După 4 luni de când PNL a preluat conducerea țării este evident că prioritățile echipei lui Iohannis sunt cum să NU dubleze alocațiile, cum să NU crească pensiile, cum să NU majoreze salariile și cum să NU recupereze prejudiciile cauzate statului român", a scris Liviu Pop pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: liviu pop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close