Antena 3 CNN Politică Lovitura dată de Victor Ponta. Pro România a făcut o racolare-surpriză

Lovitura dată de Victor Ponta. Pro România a făcut o racolare-surpriză

Victor Ponta încearcă să intre cât mai pregătit în următoarele bătălii politice.

Lovitura dată de Victor Ponta. Pro România a făcut o racolare-surpriză
12 Feb 2020   •   20:48

Fostul prefect de Buzău din perioada aprilie 2017 - decembrie 2019, Carmen Ichim, s-a înscris miercuri în partidul Pro România, a anunţat aceasta pe contul său de Facebook.

Carmen Ichim a declarat într-o conferinţă de presă din luna decembrie că după o lună sau două de gândire va intra în politică pentru a candida la Primăria Municipiului Buzău.

Potrivit postării pe Facebook, acest pas este motivat de "realizările profesionale" în calitate de prefect al judeţului Buzău, "solidaritatea şi aprecierea arătate de numeroşi primari buzoieni şi şefi de instituţii" atât la finalul mandatului, cât şi după revenirea sa în funcţia de comisar-şef al Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Buzău.

"Sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o - aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experienţă şi energie la construcţia unei administraţii publice eficiente, în slujba celor care şi-au pus nădejdea în noi! Privind retrospectiv, de la rezolvarea celor mai complexe probleme de fond funciar sau blocarea unor acte administrative adoptate în mod ilegal de unele autorităţi locale, până la problemele grave legate de infrastructură, mediu sau situaţii de urgenţă, pot să spun că nimic nu a lipsit din paleta de activităţi specifice unui reprezentant al Guvernului în teritoriu", afirmă Ichim.

Fostul prefect susţine că "dacă întreaga activitate a fost Pro Buzău, de miercuri va fi Pro România".

"Am avut ocazia de a stabili o serie de obiective pe termen mediu şi lung a căror realizare depinde însă hotărâtor şi de implicarea decidenţilor politici care doresc cu adevărat binele comunităţii, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei Pro România - Buzău, o echipă energică şi hotărâtă, care şi-a exprimat cu fermitate dorinţa de a mă sprijini în toate proiectele viitoare", a mai scris fostul prefect în postare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Victor Ponta Carmen Ichim
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close