Antena 3 CNN Politică Lovitură de proporții: Ludovic Orban a anunțat numele candidatului PNL la funcția de premier

Lovitură de proporții: Ludovic Orban a anunțat numele candidatului PNL la funcția de premier

Lovitură de proporții: Ludovic Orban a anunțat numele candidatului PNL la funcția de premier
10 Oct 2019   •   15:07

Coşmarul pe care îl trăieşte România a încetat, a declarat, joi, preşedintele PNL, Ludovic Orban, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată de Parlament.

"Coşmarul pe care îl trăieşte România a încetat. (...) Mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moţiuni, le mulţumesc colegilor din PNL care au fost prezenţi toţi şi au votat la vedere în favoarea acestei moţiuni şi tuturor partenerilor politici", a declarat Orban, la Parlament.

Potrivit acestuia, "Guvernul PSD şi-a bătut joc de România cum nu şi-a mai bătut nimeni joc nimeni in ultimii 30 de ani".

Președintele PNL a anunțat și care este numele candidatului liberal la funcția de premier. Chiar el. 

”În cazul în care vom fi chemați să formăm guvernul, propunerea PNL pentru funcția de premier este în persoana președintelui PNL, adică persoana mea, Ludovic Orban”, a declarat liderul PNL.

„PNL, imediat după congres, a lucrat permanent la programul de guvernare, la atragerea de competențe și de oameni specialiști. Ca atare, în PNL avem în toate domeniile trei, patru, chiar cinci candidați pentru funcțiile de miniștri”, a mai spus Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close