Antena 3 CNN Politică Lovitură dură pentru Ciolacu. Pe cine susține Codrin Ștefănescu la șefia PSD

Lovitură dură pentru Ciolacu. Pe cine susține Codrin Ștefănescu la șefia PSD

PSD este condus, interimar, de Marcel Ciolacu, urmând ca în perioada următoare să fie organizat un congres pentru alegerea noii conduceri.

Lovitură dură pentru Ciolacu. Pe cine susține Codrin Ștefănescu la șefia PSD
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    19 Iun 2020   •   20:30

Marcel Ciolacu a anunțat deja că va candida pentru funcția de președinte la alegerile interne.

Printre cei care însă nu-l vor susține pe a ctualul președinte interimar se află fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu. nu s-a ascuns nicidată să-și exprime dezacordul în ceea ce prevește șefia PSD exercitată de Marcel Ciolacu.

Acesta și-a declarat sprijinul pentru Eugen Teodorovici.

„Sper să devină noul președinte al PSD! Sper să-și facă o echipă de oameni curajosi și hotărâti! (…) Eu te susțin, Eugen Orlando Teodorovici! Și sper că mulți îmi vor urma exemplul începând de azi”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu.

El a mai afirmat că Teodorovici ar trebui să-și facă o echipă „fārā academii secrete, fārā blaturi, fārā ordine primite de la adversari”.

„Și cred că este datoria tuturor membrilor PSD să-și recupereze partidul! Sper ca acest mesaj sā fie bine înțeles de către parlamentarii, președintii de organizații, primarii și activiștii PSD! Pentru că datorăm acest lucru tuturor celor care ne-au votat și au încredere în noi”, a adăugat Ștefănescu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Codrin Ştefănescu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close