Antena 3 CNN Politică Lucia Hossu-Longin: Domnul Victor Ponta a arătat o altă faţetă a personalităţii. Mi se părea un om dur, dar din contră

Lucia Hossu-Longin: Domnul Victor Ponta a arătat o altă faţetă a personalităţii. Mi se părea un om dur, dar din contră

Lucia Hossu-Longin: Domnul Victor Ponta a arătat o altă faţetă a personalităţii. Mi se părea un om dur, dar din contră
Sursa foto: Foto: VideoNews
26 Mai 2013   •   20:11
Emisiunea Punctul de Întâlnire, realizată de Radu Tudor a avut ca subiect principal nedreptăţi ale istoriei şi prezentului, emisiune în care au fost invitaţi realizatorul TV Lucia Hossu-Longin şi avocatul Lucian Bolcaş. 
 
Radu Tudor a abordat şi subiectul ironiilor dintre liderii USL de la Congresul UDMR. 
 
"Faptul că şi-au adresat ironii reciproce face parte din relaţia lor, au uneori şi momente de intoleranţă faţă de declaraţii, pe mine mă deranjează următorul lucru: prin această prezenţă, încep treptat să îşi ciobească din statuie. Victor Ponta în mod special. Nu mă aşteptam ca Victor Ponta să facă temenele la Congres, la fel cum nu am înţeles nici mişcarea cu steagul. De ce a trebuit să dispară steagul de acolo?", a comentat Lucia Hossu-Longin.
 
"Nu era nevoie să facă atâtea complimente UDMR. Eu personal, de multe ori, am atras atenţia că ei au fost de fiecare dată cu PDL-ul şi nu am înţeles de ce. Nu am văzut nimic în legătură cu situaţia poporului român. Nimic în legătură cu ţara în care trăiesc. Nu am înţeles şi nu pot să explic. Arată o altă faţetă a personalităţii domnului Ponta. Din contră, mi se părea că este un om dur, un om politic puternic, dar din contră, nu mai pare atât de puternic acum", a explicat Hossu-Longin.
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close