Antena 3 CNN Politică Lucian Bode: "Podul rutier peste râul Someș de la Turbuța a fost finalizat!"

Lucian Bode: "Podul rutier peste râul Someș de la Turbuța a fost finalizat!"

Lucian Bode (PNL), ministrul Afacerilor Interne, a anunţat, astăzi, într-o postare pe Facebook, că podul rutier de peste râul Someş de la Turbuţa, judeţul Sălaj, a fost finalizat.

Lucian Bode: "Podul rutier peste râul Someș de la Turbuța a fost finalizat!"
Sursa foto: Facebook | Lucian Bode
de Alin Tarnovschi    |    09 Iul 2022   •   13:08

"Podul rutier peste râul Someș de la Turbuța a fost finalizat!

Este o veste bună pentru locuitorii acestei comunități care a devenit ușor accesibilă prin asigurarea conexiunii cu rețeaua rutieră națională, cu DN 1H.

Proiectul este unul vital și va dinamiza viața acestei localități care prea mult timp a fost izolată.

Acest pod este unul care aduce un plus de siguranță, liniște și protecție pentru locuitorii acestei mici comunități sălăjene.

Serviciile de urgență vor fi mai aproape de ei, intervențiile mai prompte și eficiente, iar mobilitatea mult mai facilă.

Lucian Bode: "Podul rutier peste râul Someș de la Turbuța a fost finalizat!"

Cred că astfel de proiecte sunt cu adevărat salvatoare pentru comunități și mă bucur că după 4 ani de la debutul lui acest obiectiv este funcțional.

Este, în principal, meritul administrației publice locale că a susținut această investiție, apoi al constructorului care a dus la bun sfârșit proiectul.

Responsabilitate și asumare, muncă și determinare sunt termenii care trebuie să definească activitatea celor care conduc destinele comunităților. Iar interesele comunității sunt cele care dictează agenda primarului, nu invers.

Pentru administrațiile liberale, proiectele de dezvoltare și modernizare sunt prioritare pentru că ele generează progres și bunăstare.

Investițiile în infrastructura județului Sălaj vor continua și ele sunt susținute atât de către Guvernul Nicolae Ciucă, cât și de Consiliul Județean Sălaj.

A fost începută această muncă de construcție în anul 2020 și ea trebuie intensificată pentru a realiza dezvoltarea echilibrată a infrastructurii de transport și pentru a reduce decalajele atât în interiorul județului, cât și raportat la regiune", a scris Lucian Bode în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Lucian Bode Turbuţa râul Someş
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close