Antena 3 CNN Politică Lucian Bolcaş, exclus din PRM deoarece a făcut "pact cu mafia lui Băsescu"

Lucian Bolcaş, exclus din PRM deoarece a făcut "pact cu mafia lui Băsescu"

Lucian Bolcaş, exclus din PRM deoarece a făcut "pact cu mafia lui Băsescu"
09 Mar 2010   •   19:12

Lucian Bolcaş a fost exclus marţi din Partidul România Mare. Bolcaş este acuzat de Corneliu Vadim Tudor că ar fi făcut "pact cu mafia lui Traian Băsescu", că a trădat interesele partidului şi pentru declaraţiile sale publice din ultima vreme, care contrazic punctele de vedere ale formaţiunii. De asemenea, Bolcaş este acuzat şi că nu a apărat aşa cum trebuie interesele partidului în disputa pentru sediul său central.

"Biroul Permanent a hotărît, prin vot, excluderea din partid a lui Lucian Bolcaş pentru trădarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu Mafia lui Traian Băsescu şi pentru declaraţiile publice pe care le-a făcut, în ultima vreme, în totală contradicţie cu deciziile şi punctele de vedere ale partidului", se arată într-un comunicat al PRM, citat de Mediafax, după şedinţa Biroului Permanent al partidului, condusă de către Corneliu Vadim Tudor.

Tot în şedinţa de marţi a fost exclus şi Corneliu Bichineţ, preşedintele filialei judeţene Vaslui, Dumitru Codreanu, preşedintele filialei judeţene Botoşani, şi a lui Marian Fulga, preşedintele filialei judeţene Argeş. Toţi sunt acuzaţi de abateri repetate de la disciplina de partid.

Lucian Bolcaş a fost vicepreşedinte al PRM dar şi deputat din partea formaţiunii în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bolcas Corneliu Vadim Tudor
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close