Antena 3 CNN Politică Lucian Croitoru se întâlneşte cu liderii noii majorităţi parlamentare

Lucian Croitoru se întâlneşte cu liderii noii majorităţi parlamentare

Lucian Croitoru se întâlneşte cu liderii noii majorităţi parlamentare
20 Oct 2009   •   08:17

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, va încerca să obţină sprijinul noii majorităţi parlamentare, marţi, în cadrul întâlnirii pe care o are cu liderii acesteia. Nu se anunţă deloc o întâlnire fructuasă pentru Croitoru, dacă ţinem cont de mesajul comun pe care au anunţat că îl vor transmite reprezentanţii PSD+PC, PNL, UDMR şi ai grupului minorităţilor naţionale. Ei vor ca premierul desemnat să îşi depună mandatul. Singurii care au acceptat un dialog cu Lucian Croitoru au fost democrat-liberalii.

De pe treptele sediului PDL, premierul desemnat Lucian Croitoru a venit cu o declaraţie-surpriză: oferă PSD-ului Ministerul de Interne. Propunerea a venit la finalul unei discuţii de aproape o oră cu democrat-liberalii.

Social-democraţii au catalogat oferta lui Croitoru drept falsă şi au venit la rândul lor cu o altă propunere. Liberalii vor să trimită preşedintelui o scrisoare publică în care îşi reafirmă sprijinul pentru Klaus Iohannis şi-i vor cere lui Traian Băsescu să retragă desemnarea lui Lucian Croitoru la formarea unui nou Guvern.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Lucian Croitoru Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close