Antena 3 Politică Lucian Croitoru se întâlneşte cu liderii noii majorităţi parlamentare

Lucian Croitoru se întâlneşte cu liderii noii majorităţi parlamentare

20 Oct 2009   •   08:17
Lucian Croitoru se întâlneşte cu liderii noii majorităţi parlamentare

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, va încerca să obţină sprijinul noii majorităţi parlamentare, marţi, în cadrul întâlnirii pe care o are cu liderii acesteia. Nu se anunţă deloc o întâlnire fructuasă pentru Croitoru, dacă ţinem cont de mesajul comun pe care au anunţat că îl vor transmite reprezentanţii PSD+PC, PNL, UDMR şi ai grupului minorităţilor naţionale. Ei vor ca premierul desemnat să îşi depună mandatul. Singurii care au acceptat un dialog cu Lucian Croitoru au fost democrat-liberalii.

De pe treptele sediului PDL, premierul desemnat Lucian Croitoru a venit cu o declaraţie-surpriză: oferă PSD-ului Ministerul de Interne. Propunerea a venit la finalul unei discuţii de aproape o oră cu democrat-liberalii.

Social-democraţii au catalogat oferta lui Croitoru drept falsă şi au venit la rândul lor cu o altă propunere. Liberalii vor să trimită preşedintelui o scrisoare publică în care îşi reafirmă sprijinul pentru Klaus Iohannis şi-i vor cere lui Traian Băsescu să retragă desemnarea lui Lucian Croitoru la formarea unui nou Guvern.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close