Antena 3 CNN Politică Lucian Heiuş, fostul şef ANAF, a fost numit secretar general în Ministerul Finanţelor

Lucian Heiuş, fostul şef ANAF, a fost numit secretar general în Ministerul Finanţelor

Lucian Heiuş a fost numit, de premierul Marcel Ciolacu, secretar general al Ministerului Finanțelor.

Lucian Heiuş, fostul şef ANAF, a fost numit secretar general în Ministerul Finanţelor
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Laura Dinu    |    04 Iul 2023   •   10:48

Lucian Heiuş, care și-a dat demisia de la conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) în urmă cu lună și a publicat apoi date despre o gaură la venituri de 9 mld. lei, a fost numit de Marcel Ciolacu secretar general al Ministerului Finanțelor, conform unei decizii publicate în Monitorul Oficial, notează zf.ro, citat de Mediafax

Lucian Heiuş, deputat PNL, a fost numit la conducerea ANAF, în locul cu rang de secretar de stat, în locul Mirelei Călugăreanu, în mai 2022.

Heiuş are 57 de ani și are diplomă de licență la Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj Napoca - Facultatea de Științe Economice și un master la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad - Facultatea de Științe Juridice.

În ultimii ani a fost director general la SC Uzina Mecanică Orăștie (2012-2013), director executiv la Camera Agricolă Județeană Hunedoara și director general adjunct în cadrul Direcției Generale a Domeniilor Reglementate Specific și Direcției de Buget, Contabilitate Internă, Investiții și Achiziții Publice din cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Lucian Heiuş a mai fost director general la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara (2013-2014), director executiv - servicii interne (mutare temporară) (2014-2015), director general (2016) la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

×
Subiecte în articol: Lucian Heiuș Ministerul Finantelor
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close