Antena 3 CNN Politică Lucian Romaşcanu, la două evenimente din Buzău: "Bravo, proiecte culturale de ținută!"

Lucian Romaşcanu, la două evenimente din Buzău: "Bravo, proiecte culturale de ținută!"

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, spune că a participat în week-end la două evenimente frumoase din Buzău şi îl felicită pe primar, dar şi administraţia Buzăului.

Lucian Romaşcanu, la două evenimente din Buzău: "Bravo, proiecte culturale de ținută!"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2022   •   16:00

"Administrațiile Buzăului și Râmnicului Sărat, primarii PSD Constantin Toma și Sorin Cîrjan, dau celor două comunități ocazii nenumărate de a se bucura de proiecte culturale de ținută. 

Sâmbătă 17.09, am participat la două evenimente frumoase:

- A treia ediție a festivalului Valeriu Sterian de la Rm. Sărat, o binevenită manifestare în memoria marelui folkist și conștiință trează a României pre și post decembristă

- Serata organizată de BIAF - Buzău International Arts Festival, unde Ministerul Culturii a fost finanțator. Am avut bucuria întâlnirii cu mulți oameni deosebiți, în special cu Michele Placido, actorul ce ne-a ținut în fața micilor ecrane cu rolul comisarului Cattani din Caracatița. 

Duminică s-a deschis celebrul festival Toamna Buzoiană unde, împreună cu ministrul favorit al românilor, Petre Daea, am vizitat standurile fermierilor buzoieni.

Bravo, Buzău!", a scris ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, luni, pe pagina de Facebook.

#MinisterulCulturii #Buzău Administrațiile Buzăului și Râmnicului Sărat, primarii PSD Constantin Toma și Sorin Cîrjan...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Luni, 19 septembrie 2022

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu Buzau
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close