Antena 3 CNN Politică Lucian Romaşcanu, la două evenimente culturale din Bucureşti

Lucian Romaşcanu, la două evenimente culturale din Bucureşti

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, spune că a participat aseară la două evenimente frumoase din Bucureşti.

Lucian Romaşcanu, la două evenimente culturale din Bucureşti
Sursa foto: Lucian N. Romascanu/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Oct 2022   •   16:40

"Aseară, 12.10.2022, am participat la două frumoase evenimente culturale, o bună dovadă despre viața culturală plină a capitalei:

La invitația ES Dl. Alfredo Maria Durante Mangoni, Ambasciata d'Italia a Bucarest, am participat, la Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă al României, la concertul soliștilor Orchestrei din Arena di Verona, co-organizat si sponsorizat de UniCredit, susținator istoric al teatrului din Verona din 1994. 

Cei patru soliști ai Arenei di Verona (Caterina Sala - soprană, Riccardo Della Sciucca - tenor, Youngjun Park - bariton și Patrizia Quarta - pian) au oferit celor prezenți o selecție de arii de operă ale unor celebri compozitori, precum Verdi, Bizet și Puccini.

La galeria Suprainfinit Gallery, la invitația Suzanei Vasilescu, am participat cu bucurie la vernisajul expoziției pictorului Gili Mocanu, "Niciunul". 

Un pictor special, dăruit artei sale, a reușit să atragă un public numeros pentru această întâmplare artistică deosebită. Felicitări!", este mesajul transmis de ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close