Antena 3 CNN Politică Lucian Romaşcanu, mesaj pentru guvernul Orban: Seniorii au nevoie de încredere și de protecție, nu de panică și umilințe!

Lucian Romaşcanu, mesaj pentru guvernul Orban: Seniorii au nevoie de încredere și de protecție, nu de panică și umilințe!

Senatorul PSD Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii, spune că măsura carantinării persoanelor de peste 65 de ani "a emanat" de la ministrul Sănătăţii şi nu a făcut decât să-i îngrozească pe bătrâni.

Lucian Romaşcanu, mesaj pentru guvernul Orban: Seniorii au nevoie de încredere și de protecție, nu de panică și umilințe!
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    21 Apr 2020   •   15:29

"Seniorii noştri, persoanele de peste 65 de ani, sunt într-adevăr cele mai expuse la noul coronavirus

Totuşi, ei trebuie trataţi cu respect şi cu înţelegerea cuvenită vârstei pe care o au. Din nefericire, măsurile pe care actuala guvernare le-au luat au fost fie insuficiente, fie s-au bătut cap în cap, iar mesajele transmise în spaţiul public nu au făcut decât să îi îngrozească pe aceşti bătrâni seniori ai noştri.

Azi aflăm că domnul ministru nu a spus aceste lucruri şi că ideea de a-i izola în hoteluri sau în spaţii de carantină pe aceşti bătrâni nu-i aparţin.

Din filmare, se vede clar că această măsură a emanat chiar de la ministrul Sănătăţii şi de la guvernul Orban. Insistăm şi cerem guvernului Orban să ia cele mai bune măsuri pentru protejarea seniorilor noştri, dar aceste mesaje să fie de aşa natură încât să le asigure reală protecţie şi nu să îi îngrozească sau să-i înspăimânte", a transmis Lucian Romaşcanu, marţi, într-un mesaj audio postat pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu coronavirus
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close