Antena 3 CNN Politică Lucian Romaşcanu a sărbătorit Ziua Naţională la Paris: "Am fost onorat să revăd români care ne fac cinste prin arta lor"

Lucian Romaşcanu a sărbătorit Ziua Naţională la Paris: "Am fost onorat să revăd români care ne fac cinste prin arta lor"

Lucian N. Romaşcanu a luat parte la o festivitate pentru Ziua Naţională la Ambasada României de la Paris.

Lucian Romaşcanu a sărbătorit Ziua Naţională la Paris: "Am fost onorat să revăd români care ne fac cinste prin arta lor"
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Cojoianu    |    08 Dec 2022   •   15:45

De asemenea, Romaşcanu le-a mulţumit românilor că  "nu și-au uitat rădăcinile, pentru că ajutându-și familiile ajută România, pentru că pot contribui cu experiența lor la creșterea țării în care s-au născut".

"Marți, pe 6.12.2022, am avut bucuria de a celebra, la Ambasada României la Paris, alături de reprezentanți ai românilor din Franța, Ziua Națională. Emoția simțită în preajma celor care au ales sau au fost nevoiți să trăiască departe de țară a fost specială. În cuvântul meu le-am mulțumit pentru că nu și-au uitat rădăcinile, pentru că ajutându-și familiile ajută România, pentru că pot contribui cu experiența lor la creșterea țării în care s-au născut. 

Felicitări ES D-na Sena Latif, șefa misiunii noastre diplomatice la Paris, pentru că este un diplomat dedicat intereselor României dar și pentru că este aproape de românii care trăiesc în Franța.

PS În scurta mea ședere la Paris am fost onorat să revăd români care ne fac cinste prin arta lor: Cristian Măcelaru, cu care am continuat discuțiile despre festivalul Enescu, cu talentatul pictor româno-libanez Hamid Nicola Katrib, care va inaugura o expoziție personală la ICR Paris, cu Irina-Margareta Nistor care participă la evenimente culturale cu aceeași energie pe care o știm, cu șefii ICR", a susţinut Lucian N. Romascanu pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: paris Liviu Romascanu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close